Bemutatkozás

Kedves Hölgyem/Uram!

A Guéridon Assistance vállalkozás vezetőjeként engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam cégemet és a gondolatot, ami elindításához vezetett.

Mit is jelent a Guéridon kifejezés?

A francia eredetű szó jelentése: asztalka, ami első hallásra nem tűnhet izgalmasnak, de ha a szót a megfelelő helyen használjuk, új értelmet nyer és láthatjuk, mennyi minden van mögötte.

A guéridon asztal megjelenése a 17. század közepére tehető és XIV. Lajos Versailles-i palotájában már több százat számoltak össze. Díszes, szépen megmunkált kis faasztalt képzeljünk el, melyre vázákat, egyéb dekorációt vagy gyertyatartókat helyeztek, de az idő múlásával a szolgálók az ételek tálaláshoz és egyéb kellékek tárolásához használták. Egyfajta támaszt, biztos alapot jelentett.

 

Ez az, amiért vállalkozásom nevének választottam a Guéridon szót.

A biztos támaszra, az élet minden területén szükségünk lehet!

Ezt a támaszt biztosítja önnek a Guéridon Assistance a mindennapokban, legyen az a legalapvetőbb probléma vagy egy összetett feladat megoldása.

 

Egy pár szó magamról

Ley Gábornak hívnak, Budapesten születtem 1978-ban és mind a mai napig itt élek.

2005-ben történész diplomát szereztem a Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Az egyetemi évek alatt sok tapasztalatot és sokrétű tudást szereztem, mely nagyban segített abban, hogy az élet minden területén megálljam a helyem.

Családi tradíció révén már a tanulmányaim alatt dolgozni kezdtem a diplomácia területén.

Hosszú évek kemény munkája után, mely idő alatt végigjártam a ranglétra összes lépcsőfokát a rendezvényszervezés és a diplomáciai szolgálat területén, megismerkedtem számos nemzet kultúrájával, gasztronómiájával és viselkedési szokásaival. Összetett tudást szereztem többek között a rezidenciavezetés, az elméleti és a gyakorlati protokoll területén is.

A minőségi munkához persze folyamatos tanulásra és fejlődésre van szükség, így a gyakorlati tapasztalataim mellé protokoll ügyintézői végzettséget szereztem és az angol nyelv mellett a svéd nyelvet is beszélem.

Gondos előkészítés után úgy éreztem, most jött el a pillanat, hogy tudásommal önnek is segítségére lehessek.

 

Forduljon hozzám bizalommal!

 

Referenciák

Ajánlóleveleim

Ajánlóleveleim


Korábban elvégzett munkáimról Karin Olofsdotter svéd, Alexander John Brooking és John Griffin ausztrál nagykövetek is elismerően nyilatkoztak.

Referencia részletei

Made by FortuNet